Cum sa transformi un imprumut rapid intr-un aliat pretios de-a lungul timpului

Cum sa transformi un imprumut rapid intr-un aliat pretios de-a lungul timpului

Chiar daca la prima vedere creditele nebancare rapide pot parea a fi niste instrumente financiare care sunt generatoare de dobanzi uriase pe termen scurt, respectand niste reguli simple, oricine poate transforma un astfel de imprumut urgent intr-un aliat pretios, de ale carui servicii se poate folosi de-a lungul timpului.

1. Informeaza-te, analizeaza si calculeaza-ti toate costurile!

Piata nebancara este plina de tot felul de oferte, care mai de care mai atragatoare; insa, analizandu-le foarte atent, vei observa ca multe dintre ele sunt mai avantajoase sau ofera conditii mai accesibile. De exemplu, atunci cand recurgi pentru prima data la un astfel de imprumut, oare nu ar fi mai bine sa nu platesti nicio dobanda? De exemplu, Zaplo imprumuturi are o oferta foarte interesanta pentru oricine este dornic sa-si achite diversele cheltuieli neprevazute fara sa plateasca nimic in plus. Primul mini-credit, cu 0 costuri si 0% dobanda, cu o limita maxima de imprumutare de pana la 600 Lei de la Zaplo.ro reprezinta o solutie mult mai atragatoare si mai eficienta de gestionare a datoriilor decat accesarea unui imprumut rapid la care trebuie sa platesti o dobanda. Nu uita ca de fiecare data cand doresti sa contractezi un imprumut rapid sa te folosesti de ajutorul calculatorului de credite si sa-ti calculezi costurile pe care le ai de achitat la data scadenta a imprumutului.

2. Imprumuta doar daca ai un venit lunar stabil si stii ca poti returna banii la termen!

Salariul este, de cele mai multe ori, sursa de venituri a unei persoane; desigur, aceasta mai poate realize venituri si din dividende, drepturi de autor sau chirii, insa, astfel de cazuri nu sunt atat de raspandite. Tocmai de aceea este bine sa imprumuti atunci cand stii ca ai de unde sa dai banii inapoi si nu trebuie sa depui eforturi pentru a-ti achita datoria. In general, termenul de rambursare al unui imprumut rapid este de maxim o luna sau o luna si jumatate, insa, ideal ar fi sa retunezi banii de indata ce ti-ai incasat salariul si, astfel, sa nu platesti o dobanda mai mare, pe masura ce trece timpul. In cazul imprumuturilor rapide de la Zaplo, ai la dispozitie un termen situat intre 5 si 30 de zile pentru a returna banii imprumutati, iar in cazul in care, din diferite motive, independente de tine, nu poti returna suma la termenul stabilit, poti beneficia de o rescadentare de 7, 14 sau 30 de zile.

3. Verifica daca trebuie sa achiti si alte costuri sumplimentare pentru suma imprumutata!

In afara de dobanda pe care trebuie sa o achiti ca urmare a sumei imprumutate trebuie sa te asiguri in legatura cu restul eventualelor costuri aditionale pe care le ai de platit. Unele companii nebancare solicita si diverse alte comisione sau sume care trebuie platite alaturi de suma imprumutata initial si de dobanda aferenta. Verifica care sunt acestea si cu cat iti incarca suma totala de plata! Alege doar acele imprumuturi si oferte la care nu trebuie sa platesti nimic altceva decat dobanda aferenta creditului rapid contractat. Asa cum este cazul Zaplo imprumut unde nu ai alte costuri suplimentare de achitat, cu exceptia dobanzii aferente sumei imprumutate, care se calculeaza in conformitate cu normele in vigoare.

4.  Returneaza banii tot timpul la data scadenta sau anticipat!

Atunci cand returnezi banii in mod anticipat sau la termen, vei beneficia de o suma mai mare pe care o poti imprumuta data viitoare, dar si de un istoric pozitiv de creditare. In plus, rambursand banii la termenul stabilit nu trebuie sa platesti dobanzi penalizatoare pentru zilele de intarziere si dai dovada de buna-credinta. Iar acest lucru este apreciat de companiile nebancare, asa cum procedeaza si Zaplo.ro, care le ofera clientilor buni platnici numeroase avantaje, incepand cu urmatorul imprumut contractat. Intotdeauna imprumuta responsabil, fiindca numai asa o sa transformi un imprumut rapid intr-un aliat de nadejde, pe care te poti baza oricand si in orice conditii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *